Over ons

Volgens ons is angst de rem op ieder persoon. 

Door deze samen aan te gaan wordt het gemakkelijker om je dromen en doelen te bereiken. Angst maakt plaats voor vertrouwen.

Bij Angstbuddies zien wij elke dag weer, dat door kleine stapjes te zetten met behulp van een buddy dromen werkelijkheid worden. 

 

Wij willen niet meer dat mensen bang zijn. Daarom sta jij er vanaf nu niet meer alleen voor. Wil je meer weten lees dan snel verder. 

Wordt jij door angst tegen gehouden.Belemmerd angst jouw dagelijks leven. Wil jij daar verandering in brengen, maar vindt jij dit alleen doen ook zo spannend. Boek dan nu gratis en vrijblijvend een inspiratiesessie bij Angstbuddies. Wij delen met jouw onze angsten, luisteren naar jouw verhaal en gaan vervolgens samen aan de slag. 

De meetUP is een plek waar jij jezelf kunt zijn. Het is een plaats waar je veilig kunt vertellen wat jij lastig vind in het leven en je ontmoet mensen die dat ook zo ervaren. Samen ondersteunen wij elkaar. We groeien persoonlijk en worden in staat gesteld dromen waar te maken door hier samen stap voor stap naar toe te werken. 

Joline

Angstbuddies is een plek waar er niet in tekorten wordt gedacht, maar in overvloed

Peter Bakkum

Ik help graag mensen met het wegnemen van hun belemmeringen, zodat zij vrij kunnen leven en hun dromen kunnen realiseren. Wat is er dan fijner als je dat samen met een buddy kan doen? Angstbuddies is voor mij het platform waar dat daadwerkelijk gebeurt!

Martin Jonkergouw

Ik had zoveel dromen en wensen. Door Angstbuddies worden mijn dromen nu in kleine stapjes werkelijkheid. Samen staan we zoveel sterker. Samen is ook zoveel leuker!

Karin Knieze

Angstbuddies motiveert en stimuleert mij. Door de laagdrempeligheid en eenvoud van het concept zijn de stappen eenvoudig te maken.

Ons netwerk

Team Angstbuddies

Ambassadeurs

Partners

Supporters

Contact ons

Edisonweg 7E, 1821BN, Alkmaar  

contact@angstbuddies.nl  |  Tel: 06-24776494

  • Facebook - White Circle
 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now